Design, Nyheter, Övrigt

Julerbjudande

december 14, 2017

Behöver du arbetsavlastning innan jul?

Vår nya medarbetare Marcus har landat. För att ge honom en rivstart erbjuder vi nu tjänster till ett superförmånligt pris. För enbart 250 kr i timmen kan Marcus hjälpa dig med ett flertal olika typer av arbeten.

Oavsett om du behöver designa nya visitkort eller skriva ett nyhetsbrev. Om du behöver få ett dokument översatt till engelska eller redigera en video. Vad det än är så kan Marcus hantera det och leverera ett resultat som du kommer att känna dig nöjd med.

Gör det rätta valet så du inte behöver stressa över deadlines på Julafton. Låt Marcus visa vad han går för istället, så att du kan slappna av på Julfton med gott samvete.

Som webbredaktör kan Marcus kan hjälpa dig med:

  • Designa en webbplats
  • Skapa nyhetsbrev
  • Designa en layout
  • Redigera en video
  • Producera eller översätta en text
  • Utföra justeringar i HTML eller CSS
  • Redigera en bild
  • Skapa Adwords-kampanjer
  • Skapa Facebook-kampanjer
Nyheter, Tips

Google ökar säkerheten med SSL-certifikat

september 30, 2017
SSL-certifikat

Google gör din sajt säkrare med SSL-certifikat och https adress

Januari 2017 påbörjade Google sitt arbete med att få så många sajter som möjligt att öka säkerheten för sina besökare med ett SSL-certifikat och en https-webbadress. Det första steget i arbetet var att börja visa http-sidor som innehåller fält för lösenord eller kontokortsuppgifter som ‘Inte säker’ i Google Chrome.

Att visas som säker i Chrome är inte den enda fördelen med SSL, här är ytterligare tre fördelar:

SSL ökar säkerheten för besökare till din sajt
SSL krypterar trafiken mellan sajten och dina besökare och ser till att obehöriga inte kan avläsa känslig information (t ex inloggnings- eller kontouppgifter).

SSL omvandlar din hemsidas besökare till kunder
Med SSL får din hemsida en https-webbadress (ofta även en hänglåssymbol) som visar att din sajt är säker. Det ökar chansen att dina besökare väljer att handla hos just dig.

SSL hjälper din hemsida uppåt i Googles sökresultat
Med ett SSL-certifikat premieras din sajt i Googles sökresultat framför sidor som saknar SSL och https-adresser.

Som partner till Loopia kan vi hjälpa er att komma igång med registrering och guidning med SSL-certifikat.

Läs mer här om SSL hos Loopia

Digital Marknadsföring, E-postmarknadsföring

E-postmarknadsföring

maj 16, 2017
e-postmarknadsföring

Smart och långsiktig e-postmarknadsföring ökar din försäljning!

Det är idag otroligt enkelt att nå nya och gamla kunder med hjälp av e-post. Men hur undviker du att störa för mycket och att nå de mål du vill uppnå? Tekniker och metoder förändras ständigt och idag måste man våga ta steget och pröva sig fram då kunderna oftare byter beteende och sällan agerar vid första kontakten.

Nyheter och trender dyker upp i en allt stridare ström. Det är lättare för kunderna att snabbt jämföra och få en överblick och då är det upplevda mervärdet hos just dig det som gör skillnad. Det gäller att tänka till, analysera kundernas beteende och hela tiden förfina, förbättra och följa upp. Att skapa ett enstaka
utskick tar kanske bara några timmar men ger sällan någon försäljning, att följa upp och agera utifrån kundernas respons är det som skapar resultat men också det som kräver mest insatser, tyvärr så missar många detta och då blir resultatet kanske att du förkastar e-postmarknadsföringens möjligheter.

Så vad bör du tänka på för att nå dina marknadsmål via e-postmarknadsföring?

Här kommer några tips för att lyckas med din e-poststrategi.

1. Information genom e-post

Syftet här är att informera dina kunder om dina produkter och tjänster via e-post. Berätta om dina tjänster eller produkter och vem som kan ha nytta av dem. Ett nyhetsbrev innehållande texter i artikelform är en utmärkt metod. Länkar kompletteras ofta till sidor på din sajt som innehåller mer detaljerad information eller tjänster som erbjuds i nyhetsbrevet.

2. Marknadsföring genom e-post

Syftet här är att marknadsföra och göra reklam för dina produkter och tjänster. Denna marknadsföring ska ses ur ett långsiktigt perspektiv. Du ska lyfta fram alla fördelar kunderna får genom att använda just Dina produkter eller tjänster samt förstärka ditt varumärke och företagsnamn gentemot kunderna.

Nyhetsbrevet kan också kompletteras med riktade reklamutskick via e-post mot dem som visat visst intresse för dina produkter och tjänster. Anpassa gärna texten i de riktade breven efter den kundgrupp du skickar till för att fånge deras uppmärksamhet mer. Lägg gärna till en call to action knapp ”Läs mer” eller ”Boka Nu” och även om de inte tänker handla direkt så kan länken ta dom vidare till din hemsida och kan läsa mer om dina tjänster.

3. Försäljning genom e-post

Syftet här är att maximera ditt säljbrev och få dina kunder att köpa direkt. För att köpprocessen ska bli framgångsrik så måste alla tidigare åtgärder ha genomförts så att dina kunder väl känner till dina produkter och tjänster och vet hur bra de är. En besökare ska aldrig behöva tänka eller fundera på hur denna ska agera för att ta sig till nästa steg. Tänk även på att innehållet ska vara kortfattad. Idag öppnas och läses nästan hälften, 47%, av all e-epost på mobilen och man kan lätt tröttna om det är för mycket information.

Vi hjälper gärna till

Vi kan hjälpa dig att göra en smart projektplanering som leder till att du har koll och lättare når dina mål. Boka ett möte så berättar vi gärna mer. Våra arbetsmodeller bjuder vi såklart på och du får använda dom fritt. Vill du sen har hjälp, med nåt litet eller hela kampanjen så står vi alltid redo.

 

Hos Holviks är din lönsamhet alltid i fokus.

Övrigt

Webbhotell från 85:- i månaden

april 5, 2017
webbhotell

När vi på Holviks skapade vår webbhotellstjänst så utgick vi ifrån hur vi själva alltid har velat ha det.

Ett webbhotell som bara fungerar, har support i toppklass, vänligt bemötande, senaste tekniken och dessutom möjlighet att få hjälp med allt annat som hör ihop med webbutveckling, epostmarknadsföring, traditionell marknadsföring, trycksaker, original, bildhantering, affärsutveckling, säljkampanjer, systemstöd med Office 365, utbildningar mm.

Webbhotel ”all inclusive” ger dig som kund en rad fördelar som du har svårt att hitta hos andra leverantörer. Vårt partnerskap med Loopia ”Sveriges största webbhotellsleverantör” gör att du får en av marknadens stabilaste tekniska plattformar från 85:-/månad. Till detta får du vår hjälp med att hålla koll på kontot och ordna e-post, byta lösenord eller annat som behöver hanteras. För våra övriga tjänster så erbjuder vi antingen fast månadskostnad eller löpande då du bara betalar för exakt det du behöver. Boka ett möte så pratar vi ihop oss om en lösning som passar dina behov.

Digital Marknadsföring, Nyheter

”Digital marknadsföring 2017”

mars 24, 2017
Digital marknadsföring

Digital marknadsföring 2017

Nils Andersson Wimby, Agency Director på Isobar

I det kreativa handlar det mycket om att hitta balansen mellan de tekniska möjligheterna och storytellingen. Vi kommer mer och mer utforska möjligheterna med målgruppsstyrningar, dynamiska budskap, nya möjligheter inom live-format och digital utomhus med mera, men samtidigt är det viktigt att inte tappa bort sig i möjligheterna och missa att vara konsekvent i sin varumärkestonalitet. Vi kommer att få anledning att tänka allt mer på det taktiska och konverteringsdrivande vs den varumärkesbyggande delen av kommunikationen.

 

Du kan läsa mer på Dagens Media här

Nyheter, Övrigt

Holviks lanserar ny hemsida

februari 16, 2017
Ny hemsida

Holviks vill förnya och vässa sin profil. Ny hemsida och ökad närvaro i sociala medier ska stärka banden till kunderna.

Nu är vi snart färdiga med Holviks nya hemsida eller webbplats. Smartare upplägg och mer inspiration med olika ingångar. Den är mer användarvänlig, härligare design och självfallet sökmotoroptimerad. Internet är idag den absolut viktigaste informationskanalen. Därför är det viktigt att webben är både inspirerande och extremt funktionell för alla dem som söker information kan hitta rätt. Viktigt är också att kunder kan hitta relevant information så enkelt som möjligt. Vi är väldigt nöjda med resultatet och hoppas att ni också är det!