holviks

1980 STARTADE FRANK & LISA HOLVIK
HOLVIKS REKLAMBYRÅ

En renodlad produktionsbyrå med sina största kunder inom postorder och distanshandel. Inte helt oväntat kanske, med tanke på postorderföretagens dominans i Borås näringsliv vid den här tiden. Holviks breda och djupa kunskaper skapades tillsammans med kunder som Volvo, Älvsered, Blåkläder och Hejco. I mitten av 2012 förvärvade Stephan Eberdal med sitt företag Team Fusion AB, Holviks Reklambyrå, och en ny era, med ett lite annorlunda tänk började växa fram. Stephan såg en nisch att bygga en byrå med ett bredare utbud som fokuserar på affärsutveckling med holistiskt synsätt. Med en stark historia och en ännu starkare framtidstro, konstaterar vi att Holviks har tagit ett nytt, långt steg framåt.

ATT ARBETA MED
INTE FÖR

Vårt mål är att göra lite mer, lite bättre och smartare än den traditionella reklambyrån.
Våra råd är handfasta, vi vågar säga nej, och vi jobbar alltid hela vägen in i mål.

Vi skall se till att våra kunder ligger steget före, och kommer med rekommendationer som hela tiden flyttar verksamheten framåt. Vi är en unik mix av främst senior kompetens men med en fräsch inblandning av ungdomlig nytänkande. Vi brinner för att göra affärer, göra saker rätt och riktigt och vi vet att den rätta mixen oftast innebär ”5% av inspiration och 95% transpiration”. Något vi lärt oss den hårda vägen i våra tidigare yrkesliv. Fulla av hunger och tillförsikt erbjuder vi därför tjänsten till företag som förstår värdet av erfarenhet och kunskaper.
På så sätt kan företag utan egen marknadsföringsavdelning utveckla sitt erbjudande till marknaden än mer effektivt.

Holviks Strategikoll™ skapar lönsamhet och är, helt enkelt perfekt för dig som inte hunnit skaffa en egen marknadsavdelning.

Läs mer här om du är intresserad: holvikskollen.holviks.se

KUNDER & PARTNERS

NUVARANDE

STAPLES
VÄGVALET VÄST
SWEDBANK
INTER IKEA SYSTEM
JOHFORS FILM
TEKO SOLUTIONS
BORÅS ENERGI
TEAMERA
ISABERG RAPID
TVÅ BAGARE
BILAB LASTBILAR
LAMINA SYSTEM

TIDIGARE

HEJCO
ELLOS
ACG GRUPPEN
HALENS
MATKOMPANIET
GH HUSVAGNAR
H&M ROWELS
SWESCO BOLANDER
KABONA
VOLVO
LA COPITA
HEMTEX