Blog updates

Latest news & updates
Nyheter, Övrigt, Webbtrender

Kommunikationstrender 2019

februari 13, 2019
Kommunikationstrender

Kommunikationstrender 2019 som kommer skapa nästa generation

 

Vi lever i ett informationssamhälle och blir bombarderade av information från företag under större delen av vår vakna tid.

Det är omöjligt att ta till sig all mängd av fakta som skapas idag och därför söker vi oss till sådant som ger verkligt värde och tar avstånd från de produkter och tjänster som inte uppfyller kraven.

Några kommunikationstrender inför 2019

Värna om sin persondata
Vi konsumenter har i dag mist kontrollen över vår persondata och vi litar inte på att de kan lämna ut upplysningar till företag, därför behöver företag skapa tjänster som är så pass bra att användaren kan lita på en tjänst och är beredd att lämna ifrån sig sin data. Data är ett värde som ger ett förtroende mellan dig som användare och företag.

Content gånger två
Idag vill alla lägga upp digitalt innehåll på sociala kanaler och skriva sin historia om just sitt område. Vi översvämmas av information dagligen och för att just mitt innehåll skall synas krävs det idag en plan och samarbete mellan SEO-ansvarig och copywriter för att förbättra placeringar, öka medvetenhet och driva trafik i sökmotorer.

Hastigheten ännu viktigare
Om det tar längre än 3 sekunder för en extern sida att laddas, då kommer du som användare avbryta besöket och leta vidare i cybervärlden. Idag har vi inget tålamod och kommunikationen behöver vara tydlig om vi vill stanna kvar på en sida och läsa innehållet och då har hastigheten en stor betydande del av utvecklingen.

Kundupplevelse
Som användare har vi skyhöga krav på sajter, appar och funktioner. Eftersom kundresan blir allt mer uppdelad, vill du som konsument slippa massa hinder på vägen och få en problemfri kundupplevelse och fortsätta din kundresa smärtfritt.

Sammanfattningsvis – de företag som lyckas fånga konsumentens intresse och lyckas förmedla en känsla och värde utöver det vanliga kommer lyckas att få mer nöjda och lojala kunder 2019.

Har du frågor eller bara nyfiken?
Ring oss! 033-127570 eller maila Holviks så kontaktar vi dig!

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.