WEBBDESIGN

Ska du bygga hemsida? Vi hjälper dig gärna!

Vi är övertygade om att alla företag har kärnvärden som kan lyftas fram på ett intuitivt och nyttigt sätt via deras hemsidor. Vi tar detta uppdrag på fullaste allvar. Varje kund är unik för oss och de sidor vi bygger är unika och anpassade efter kundernas behov och önskemål. Vill du ha en hemsida för att presentera företaget, en e-handel för att sälja produkter eller en kampanjsajt för ett marknadsföra en speciell idé eller produkt? Vårt mål är att din webbsatsning ska stödja er verksamhet och skapa mervärden, lönsamhet.

Med Holviks hjälp kan företag utan egen marknadsavdelning utveckla sitt erbjudande till marknaden än mer professionellt.

Helhetsleverantör när du ska köpa hemsida & webbproduktion

Vi kan erbjuda allt som rör din hemsida, från registreringen av domännamn till webbproduktion med färdig produkt och plats på vårt webbhotell. Våra konkurrenskraftiga priser ger dig ett större värde för pengarna. Vi bygger mindre hemsidor såväl som större webbsystem och e-handelslösningar med professionell design där färger detaljer och funktioner är skräddarsydda och anpassade för er målgrupp.

De lösningar vi bygger är användarvänliga och gör det möjligt för dig som kund att på ett enkelt och flexibelt sätt uppdatera din webbsida. Vi låter alltid kundernas behov stå i fokus.

För att få trafik till sin hemsida finns idag en mängd olika sätt att marknadsföra sin webbplats och en del metoder är mer effektiva än andra. Vilket sätt som passar ditt företag bäst kan vi hjälpa dig att ta reda på. Holviks tillhandahåller även sökmotoroptimering på de hemsidor vi skapat. En hög placering på sökmotorerna gör det lättare att nå ut till kunderna.

Varför inte prova du också? Hör av dig redan idag om du vill köpa hemsida!