Wordpress

VI KAN WORDPRESS

Ett kraftfullt publiceringsverktyg med öppen källkod

Ingen lösning passar alla och det är alltid ert behov som styr valet av publiceringssystem. WordPress är ett av många populära publiceringsverktyg som bygger på öppen källkod (open source) vilket innebär att de är gratis att ladda ner och använda. Dock kan designmallar och olika moduler / plugins medföra kostnad.

Blogg eller webbsida

WordPress var från början ett bloggverktyg där fokus ligger på utseende och användarvänlighet. Användarvänligheten har gjort det till ett av de mest populära publiceringsverktygen på webben.
För enklare webbsidor, bloggar och mindre nyhetssidor kan WordPress vara ett bra alternativ.

Kontakta oss och berätta om era behov och idéer. Beroende på ert mål med webbplatsen,
era kunskaper och budget kan vi hjälpa er hitta det rätta valet just för er.

 

FÖRDELAR

 

1. Populärt och etablerat

WordPress används idag på nästan 22% av världens alla webbplatser och ökande, vilket gör det till det i särklass populäraste innehållshanteringssystemet i världen. Med 11 år på nacken är det dessutom väldigt etablerat, och WordPress community är enorm.

 

2. Enkelt att använda

Anledningen till att WordPress är så populärt, är hur enkelt det är att använda. I WordPress kan du med ett par klick lägga till, ändra och ta bort sidor, blogginlägg, menyalternativ, användare — ja, i princip allt innehåll på webbplatsen.

 

3. Flexibelt och utbyggnadsbart

Det är inte bara utseendet som går att påverka. I WordPress finns även ”plugins” (tillägg) som utökar funktionaliteten, och på så vis blir möjligheterna oändliga. Webbshop? Inga problem. Nyhetsbrev? Absolut.

 

4. Lättillgängligt

I samband med att WordPress version 3.8 släpptes blev admin-gränssnittet responsivt, vilket gör det enkelt att hantera sin webbplats via surfplatta eller mobil, även när man inte är hemma.