fbpx

Facebook Annonsering

Din annonsering sker utifrån ditt mål

Det finns mycket att säga om annonsering på facebook. Du kanske har försökt men får ingen effekt? Du kanske vill slippa allt det innebär med målgrupper, pixlar, annonsformat och produktion.
Vi vill göra det enkelt och har olika paket där du med antingen liten eller stor budget kan få den hjälp som behövs.
När du vill undvika allt vad det innebär med tekniken så förstår vi dig och det är även vårt mål. Rapportering sker utifrån din målsättning där endast det viktiga följer med. 
Läs om våra paketlösningar

Vad innebär facebook annonsering?

Facebook erbjuder möjligheten att i stort sett nå hela världen med ett budskap där användaren har en inloggning. Plattformen kan leverera ett uppslag av annonsformat över flera kanaler.  
I grunden använder alla samma plattform vilket innebär att du kommer se arbetet vi genomför på ditt annonskonto. Det är inget som försvinner om du väljer att avslut vårt samarbete.
Den stora skillnaden mellan att anlita en byrå och sköta det själv är att vi har det som yrke. Vår paket baseras på vår erfarenhet,  kunskap om strategi och möjligheter. Du slipper göra det själv.

Inför en annonsering

Det är lätt att sponsra ett inlägg, det är inte den annonseringen vi tänker på. Vi ser till att allt går via Facebook business manager, att det finns spårning, kopplingar till annonskonton, sidor, Instagram, kataloger m.m. Till det gör vi målsättning, skapar kampanjerna, annonsgrupper och producerar annonserna. Sist så gör vi även uppföljning och rapportering.

Två inriktningar vid annonsering

Resultat-inriktad annonsering

Din annonsering styrs till att ge en avkastning där man räknar på t.ex. kostnad per köp eller kostnad per lead. Det kan också styras efter avkastning på annonskostnad. 

Varumärkes annonsering

Med varumärkes annonsering handlar det om att nå ut, exponera eller engagera. Målet är inte att få köp, det handlar om att förankra ett budskap och skapa kännedom.
Start
För dig med låg budget
Vi kontrollerar spårpixeln
Vi skapar två målgrupper
Vi skapar två bildannonser
Vi gör en rapport
Varje månad
Ord. pris 2000 kr / mån 1500 kr / mån
Bas
Ett kliv upp
Allt från "start" - Plus
Konverteringsspårning 
En dynamisk annons
En karusell annons
Råd för landningssidan
Ord. pris 3500 kr / mån 3000 kr / mån
Extra
När du vill satsa
Allt från "Bas" & "Start" - Plus
Kataloghantering* 
Katalog annonser
Obegränsat med målgrupper
Data-driven styrning
Ord. pris 6500 kr / mån 6000 kr / mån
* = kataloghantering behöver finnas på din plattform. 
Detta är riktpriser, kontakta oss för ett uppslag efter ditt behov.
Holviks Reklambyrå
Göteborgsvägen 19, 504 35 Borås
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram