Vårat arbetssätt

Viktigast av allt är att vi har 40 års egen erfarenhet av att driva företag och vet hur många bollar man ibland måste hålla i luften. Vår hjälp till andra företag kommer från början från en stor frustration över svikna löften från så kallade ”gurus” som lovade oss mycket men sällan eller aldrig levererade.

Holviks skiljer sig från många andra reklam- och webbyråer som ofta har sin grund i teknikkunnande, vi har vår grund i egen erfarenhet och har under många år lärt oss vad som fungerar och ger lönsamhet för dig som kund. Vi jobbar alltid med 100% transparens.

Vi låser aldrig upp dig i våra egna system eller i några löpande avtal, du kan närsomhelst avsluta samarbetet med oss.

Din samarbetspartner

Hos Holviks får du en trygg och lojal partner som är expert på att skapa lönsamhet för just dig och utifrån dina förutsättningar. Oavsett om du är stor eller liten, har erfarenhet eller är helt ny inom digitalmarknadsföring och ehandel så skräddarsyr vi en lösning som gör din verksamhet lönsammare.

Vi är experter på hur man agerar för att nå lönsamhet och vi dränker inte våra kunder i oväsentlig statistik och tekniska frågor. Du vill säkert ha hjälp att tjäna pengar, inte bli tekniker?

Vi har under åren hjälpt många vanliga butiker att bygga upp en e-handel från grunden som ett komplement till den vanliga butiksverksamheten. Vi har själva flera egna e-handelsverksamheter och på det sättet håller vi oss ständigt uppdaterade med vad som händer på marknaden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram