fbpx

Logotyp & Grafisk profil

Vad är Logotyp & Grafisk design

En logotyp är den bild eller symbol som symboliserar företaget, dess värderingar, produkter och känslan företaget förknippas med. Logotypen och dess grafiska designen bakom handlar mer än att bara välja färg och stil, identiteten ska visa vem företag är samtidigt som den stödjer företagets vision och mål.

Twitter logga
Gameboy

Varför Logotyp & Grafisk design

En kraftfull och tydlig grafisk profil hjälper ditt företag att ha en tydlig röd tråd i sin kommunikation både externt och internt. En grafisk profil hjälper även kommunikationen att behålla sin enhetlighet oavsett vilken kanal du kommunicerar i, social media, nyhetsmedia men även fysisk kommunikationsvägar. 

Hur Logotyp & Grafisk Design

En väl genomtänkt logga och tillhörande hjälper till att bygga identitet och de värden som verksamheten står för, en väl genomtänkt varumärkesplattform handlar om form, struktur, funktion och innehåll att interagera med varandra. Vi skissar upp förslag som du kan välja emellan och förfinar och justerar tills den berättar vem företaget är och står för.
Två smartphones
Holviks Reklambyrå
Göteborgsvägen 19, 504 35 Borås
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram