fbpx

Webbplatser till företag

Vad är viktigt på företagets webbplats? Öppettider? Beskrivning av verksamheten? Uppslag på produkter och tjänster? Kontaktformulär?

Vi gör två typer av webbplatser 

En informativ webbplats

Med denna typ av webbplats är siktet inställt på att vara informativ med stöd för att ta kontakt med företaget. Det kan även kompletteras med t.ex. bokningar av tjänster eller event beroende på hur din verksamhet ser ut.
Målet för dina besökare är att snabbt hitta viktigt information, ta kontakt eller ringa vid behov. 

En webbplats för medlemskap

Med denna typ av webbplats handlar det om medlemskap för dina besökare. Du erbjuder någon form av tjänst med en prenumeration eller betalning för att ge tillgång till den information som finns på webbplatsen.
Målet för dina besökare är att registrera sig, kanske testa en gratis period och blir en betalande kund.

Andra uppdrag vi utför

Ny design

Vi hjälper till när du vill förnya webbplatsens design och företagets profil. 

Ny plattform

Att börja från grunden har sina fördelar om du har något befintligt idag.

Nya idéer

Du kanske har nya idéer du vill förverkliga och genomföra på webben!

Wordpress som grund

Vår utgångspunkt är Wordpress som ramverk när vi skapar nya webbplatser. Det har många fördelar och hålls uppdaterat. Beroende på ditt behov är det möjligt för dig att sköta vissa uppdatering själv.
Vi arbetar både i projektform och löpande uppdateringar med webbplatser byggda i Wordpress. För vissa kunder sköter vi även underhåll. Ditt behov är något vi diskuterar igenom om du väljer att arbeta med oss.
Har du önskemål om något annan ramverk lyssna vi gärna för att förstå varför det är viktigt. Idag finns det mycket att välja på och olika ramverk har sina fördelar.
Kontakta oss för en prisbild

Intresserad av e-handel?

Läs mer om e-handel

Webbplatser till små & stora företag

Oavsett storlek på företag så har vi möjlighet att hjälpa dig med en webbplats. Behoven varierar beroende på bransch och målsättning.
Kravet på en webbplats ökar varje år och vi kan dimensionera arbetet. Mobilanpassning är däremot något vi alltid tar hänsyn till när hemsidan produceras. 
Förutom produktion av själva webbplatsen gör vi andra delar som tillhör en webbproduktion. Allt i från hastighetsoptimering, SEO, annons-spårning, säkerhet och hantering av integrationer m.m.
Vill du se ett uppslag av tidigare producerade hemsidor? 
Se vårt uppslag av kunder
Holviks Reklambyrå
Göteborgsvägen 19, 504 35 Borås
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram